Ήρταν σήμερα στα γραφεία που δουλεύκω ο υπευθυνος αστυνόμος της Πύλης Πάφου τζιε ακόμα τρεις μπάτσοι να μας ενημερώσουν ότι από χθες η παλιά πόλη έχει τεθεί υπό "συνεχή αστυνόμευση," όπως μου είπε ο αστυνόμος. Μετά που είδαν το ύφος μου, οι αστυνομικοί έσπευσαν να συμπληρώσουν "μεν ανησυχείτε, εμείς είμαστε δαμέ για να σας βοηθούμε, εν ο άστυνομικός της γειτονιάς. Ό, τι χρειαστείτε είμαστε δίπλα σας." Επίσης ετονίσαν μου ότι οι αστυνομικοί της γειτονιάς εν δέχουνται καταγγελίες.
Την ώρα που ήρταν είσσιε μια οικογένεια Πακιστανών στο γραφείο μου. Τον παπά είχαν τον συλλάβει στην πρόσφατη "επιχείρηση σκούπα" τζιε εκαταφέραμε να τον αφήκουν ελεύθερο προχτές. Οι ανθρώποι εσσιέσαν πάνω τους μόλις τους είδαν. Οι μπάτσοι εκαταλάβαν το τζιε εκάμαν ότι επροσπαθήσαν να τους κάμουν να νοιώσουν "άνετα", ήρταν κοντά τζιε εμιλούσαν με το τρίχρονο κοριτσάκι τους, "ενδιαφερθήκαν" αν πάει σχολείο, αν μιλά ελληνικά...
Εδώκαν μου τζιε ενημερωτικά φυλλάδια στα ελληνικά τζιε στα αγγλικά τζιε τις καρτούες τους, άμπα τζιε εν τους ενημερώσουμε αν χρειαστούμε της "βοήθειά" τους... στα φυλλάδια γράφει "Ο Αστυνομικός της Γειτονιάς... Ο δικός σας άνθρωπος!"/ "The neighbourhood Police officer... He is one of us!" τζιε έχουν ένα μπάτσο να κρατά που το σσιερούι ένα κοριτσάκι. Αναουλιάστηκα πρωί πρωί...
Μεν μου πείτε ότι εν νοιώθετε ασφαλείς τωρά που οι μπάτσοι εν να ένι συνέχεια "δίπλα" μας...
Καμιά καλή πρόταση για μετανάστευση σε άλλη χώρα?